Tom Cruise cáfol

Vágólapra másolva!
Hetek óta nem lehetett hallani semmit Tom Cruise és Katie Holmes mindent elsöprő, hisztérikus szerelméről, ezért a bulvársajtó azonnal találgatásokba kezdett, hogy talán már véget is ért románc. A Mission Impossible sztárja igyekezett cáfolni a legújabb híreket.
Vágólapra másolva!

Mi van mostanában Katie Holmes és Tom Cruise között? Tavaly szinte minden héten arról lehetett olvasni, hogy a hollywoodi álompár imádja egymást, egy lépést sem tesznek egymás nélkül, gyorsan meg akarják tartani az esküvőt, jön a gyerek, csúszik az esküvő, sokat vitáznak, de imádják egymást, és még sorolhatnánk. Az egész világ szerelmüktől volt hangos, hamar meg is unta őket mindenki. Lehet, hogy emiatt, de az utóbbi hónapokban kicsit el is tűnt a szerelmespár.

Erre a sajtó azonnal találgatni kezdett. Korábbi vitákat vettek elő, és kibogozták, hogy Cruise és Holmes nem illenek össze, nem lesz esküvő, vége az egésznek. A Life & Style címlapsztorit is lehozott a hétvégén, amelyben leírja, hogy Katie Holmes csak arra vár, hogy megszülessen gyermeke, aztán ott is hagyja vőlegényét. A magazin ismeretlen forrásai szerint a színésznő már nem bírja elviselni uralkodó férjét, és menekülni akar az összetört álom romjaiból, mielőtt túl késő lenne.

Tom Cruise szóvivője azonnal reagált a cikkre, és közleményben cáfolta meg a Life & Style nem túl eredeti történetét. "Ez a sztori száz százalékig hazugság" - jelentette ki a szóvivő. "Cruise és Holmes között minden rendben, köszönik, jól vannak, még mindig jegyben járnak és az esküvőjüket tervezik, amelyre közös gyermekük születése után kerül sor a lehető leggyorsabban. Annak ellenére, hogy az olyan újságok, mint a Life & Style folyamatosan áskálódnak ellenük, ők hosszú és boldog életet terveznek egymás mellett."

Katie Holmes nem adott ki nyilatkozatot az ügyben.