Sandra Bullock önkritikát gyakorol

Vágólapra másolva!
Az Ütközések című film sztárja elárulta, hogy egykor felületesen ítélte meg az embereket és csak a "meglátni és megszeretni" elvben hitt.
Vágólapra másolva!

Jesse James, a Discovery's Monster Garage című műsor házigazdája első látásra egyáltalán nem volt szimpatikus Sandra Bullocknak, de hónapokkal később, mikor megkérte a színésznő kezét, mégis igent mondott neki. Az Ütközések sztárja maga is megdöbbent, hogy így alakult az élete, ugyanis korábban csak az első benyomásnak hitt, és nem gondolta volna, hogy a férje végül egy olyan ember lesz, akit egyáltalán nem tartott szimpatikusnak az első találkozáskor.

"Hatalmasat tévedtem" - mesélte a színésznő. "Amikor először találkoztunk, csak ránéztem, és arra gondoltam, hogy bárcsak valaki kivinné innen ezt a srácot. Később vált világossá, hogy mennyire felszínesen ítélem meg az embereket. Nem lehet elsőre eldönteni, hogy egy férfi mennyire való hozzánk. Azt hittem Jesse-ről, hogy felületes, szűk látókörű ember, és az öltözködése sem jött be. Aztán kiderült, hogy nagyon tévedtem. Pontosan olyan ember voltam, akiket mindig is utáltam: felületes. Szerencsére észrevettem ezt a hibát."

A pár 2005-ben házasodott össze, közös gyermeket egyelőre még nem terveznek. Az utóbbi időben több lap is pletykált arról, hogy kapcsolatuk hamar kihűlt és Sandra már a váláson gondolkozik, de a színésznő cáfolta ezeket a híreket. "Minden rendben van velünk. Néha veszekszünk, néha nem bírjuk egymást, de ilyen a házasélet. Szeretem Jesse-t, és csak ez a lényeg számomra" - tette hozzá a színésznő.