Az al-Kaida megfenyegette Brad Pittéket

Vágólapra másolva!
Az al-Kaida terrorszervezet halálosan megfenyegette az amerikai színész párt, Brad Pittet és Angelina Jolie-t, akik Indiában forgatják legújabb filmjüket.
Vágólapra másolva!

Az egyik legmagasabb - Y kategóriájú - szintű személyi védelmet kapja az indiai titkosszolgálattól Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő és párja, Brad Pitt amerikai színész, miután többször is halálosan megfenyegette őket az al-Kaida terrorszervezet - adta hírül a Financial Express.

A két színész jelenleg Indiában tartózkodik, ahol egy, az al-Kaida által meggyilkolt amerikai riporter, Daniel Pearl életéről szóló filmet forgatnak. Jolie Mariane Pearlt, Daniel özvegyét alakítja, Pitt pedig a film egyik producere.

Forrás: Google


A hét elején brit biztonsági szakértők érkezetek Pune-ba, miután értesítették őket arról, hogy Jolie-ékat veszély fenyegetheti a film politikai tartalma miatt. Bár Jolie, Pitt és a gyerekeik eddig is komoly testőrséggel rendelkeztek, a jelek szerint tovább szigorítják a hírességek körüli felügyeletet.

Mindeközben azt rebesgetik, hogy Angelina Jolie újból várandós: többször is elájult a forgatáson és folyamatosan hányingerre panaszkodik. Ez ugyan betudható lenne az indiai éghajlatnak és az ételeknek, azt azonban kevésbé tudják megmagyarázni, miért kezdett el nemrég terhességi vitaminokat szedni a színésznő, és miért jár újabban bővebb szabású ruhákban.