Heidi Klum védekezik a soványság-botrányban

Vágólapra másolva!
Nemrég a szupermodell egy német televíziós műsorban -amely a modellszakmát mutatja be- azt nyilatkozta, hogy a divatvilág csak a nagyon vékony nőkre kíváncsi. Ebből a kijelentésből hatalmas botrány lett, de Heidi Klum továbbra is ragaszkodik igazához.
Vágólapra másolva!

Heidi Klum a Germany's Next Supermodel című televíziós műsorban nemrégiben azt nyilatkozta, hogy ha az ember topmodell akar lenni, akkor tökéletes alakkal kell rendelkeznie, és ilyenkor gyakran csak a koplalás segít. Ebből a kijelentéséből hatalmas botrány lett Németországban, számtalan szülő, civil szervezet és táplálkozási szakértő is tiltakozott Heidi kijelentése miatt, mert úgy gondolták, hogy az ilyen megnyilvánulások csak tovább rontják a modellkarrierről álmodozó fiatal lányok helyzetét.

A televíziós műsor nem szűnt meg, a botrány az elmúlt hetekben sem csitult, ezért a topmodell úgy döntött, hogy ismét megszólal az ügyben. Heidi úgy érzi, nem követett el súlyos hibát nyilatkozatával, és álszent dolognak tartja, hogy csak őt támadják emiatt. "Nem hiszem, hogy miattam lenne rossz a fiatal lányoknak" - nyilatkozta Seal felesége a német Spiegel magazinnak. "Ez a munka azt jelenti, hogy az ember soványabb, mint a többiek. De ki hozza ezeket a szabályokat? Nem én, hanem a divatvilág vezetői. Mégis engem támadnak, holott az ideális női méret még ma is a 90-60-90. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez a televíziós műsor remek produkció, mert megmutatja, hogy milyen nehéz a modellek világa, mégis érdekes és szórakoztató. De mit ér az egész, ha nem az igazságot mondjuk ki?"