Orlando Bloom Uma Thurman-nel jár

Vágólapra másolva!
A pletykák szerint máris új barátnőt talált magának Orlando Bloom angol színész - nemrég ugyanis meghitt közelségben látták együtt Uma Thurman amerikai színésznővel.
Vágólapra másolva!

A legújabb pletykák szerint egymásra talált a 29 éves angol színész, Orlando Bloom és a Kill Bill főszereplőnője, Uma Thurman. Szemfüles újságírók fényképezték le őket együtt egy forgatáson - annak ellenére, hogy hivatalosan semmilyen közös munkájuk nincs. Sőt, Bloom komoly meglepetést okozott, amikor megjelent New Yorkban, hiszen éppen a Karib tenger kalózai című film harmadik részét forgatja, néhány ezer kilométerrel távolabb.

"Orlando és Uma láthatóan nagyon jól megvannak együtt" - nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a News of the World magazinnak - "Semmi feszélyezettség nem volt abban, ahogy egymással beszéltek, sőt, láthatóan nagyon közel állnak egymáshoz."

A pletykákra okot adhat Uma Thurman egy korábbi kijelentése is, mely szerint "megunta az idősebb pasikat", és legközelebb olyan barátot szeretne magának, aki "jóval fiatalabb nála". Ebbe az elképzelésbe pedig tökéletesen beleillik a 29 éves Bloom, hiszen hét évvel fiatalabb Thurmannál.

Orlando Bloom alig néhány napja jelentette be, hogy szakított barátnőjével, Kate Bosworth angol színésznővel, akivel négy évig volt együtt. Uma Thurman Ethan Hawke amerikai színész felesége volt hat évig, két közös gyermekük született. Válása után Uma sokáig André Balazs magyar származású üzletemberrel volt együtt, de ez év elején ők is véget vetettek a kapcsolatuknak.