Paris Hilton elkottyantotta Aguilera terhességét

Vágólapra másolva!
Egy hétvégi Las Vegas-i rendezvényen Paris Hilton hatalmas tömeg előtt gratulált Christina Aguilera amerikai énekesnőnek az első kisbabájához - annak ellenére, hogy a híresség még nem jelentette be hivatalosan a hírt.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség elkottyantotta magát barátnője, Christina Aguilera terhességéről: a botrányairól elhíresült örökösnő hatalmas tömeg és kamerák előtt gratulált az énekesnőnek az első kisbabájához - annak ellenére, hogy Aguilera még nem jelentette be hivatalosan a hírt.

"Gratulálok a leggyönyörűbb terhes nőnek a világon! Csodálatos vagy!" - mondta Hilton egy Las Vegas-i klubban tartott partin. "Mindannyian nagyon szeretünk, és örülünk a boldogságodnak."

A szemtanúk szerint Christina Aguilera "nagyon megdöbbent" Paris bejelentésén.

"Látszott rajta, hogy legszívesebben elsüllyedne" - mondta egyikük a People című amerikai társasági magazinnak. "Megpróbált elbújni a férje, Jordan Bratman mögé. De amikor a közönség tapsolni és éljenezni kezdett, akkor már ő is nevetett."

A 26 éves énekesnő szóvivője nem volt hajlandó kommentálni a történteket, és a terhességről szóló híreket sem erősítette meg - annak ellenére, hogy Aguilera pocakja már jól látható. Bennfentesek számítása szerint a híresség első gyermeke januárban születik meg.