Dadahadsereggel és autóflottával működőképes a Jolie-Pitt család

Vágólapra másolva!
Bár Angelina Jolie és Brad Pitt állítják: igyekeznek minél több időt a gyerekeikkel tölteni, egy bennfentes elárulta, hogy egész seregnyi dadára és húsz autóra van szükségük ahhoz, hogy hatalmas családjuk működőképes legyen.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek egy egész flottányi autóra és hat dadára van szüksége ahhoz, hogy hat gyermekes háztartásuk gördülékenyen működjön - állítja egy amerikai lap, bennfentes forrásokra hivatkozva.

"Húsznál is több Volkswagen-t bocsátottunk rendelkezésükre, mialatt Berlinben voltak" - mondta Mya Walters, az autóvállalat szóvivője a Life &Style című magazinnak.

A lap szerint a Jolie-Pitt család berlini albérletében van egy 16 személyes étkezőasztal is, arra az esetre, ha a nyolctagú családon kívül a hat dada is velük tartana.

A bennfentes azt is elárulta, hogy a család a legutóbbi, New Orleans-i kiruccanásán megpróbált négy dadával boldogulni, azonban a kaotikus állapotok miatt még két dajkának utánuk kellett repülnie.

Wyclef Jean zenész, a pár közeli barátja azonban Pitték védelmére kelt egy másik interjúban, kijelentve, hogy bár a két színész "nem átlagos életet él, tökéletesen boldogok".

"Senki ne ítélje el őket, csak mert utazgatnak vagy mert sok dadájuk van. Mindent a családjukért tesznek. Rengeteg időt szánnak a gyermekeikre és mindketten nagyszerű szülők"- nyilatkozta Wyclef Jean.

A 33 éves színésznő és 45 éves kedvese összesen hat gyereket nevelnek; a legidősebb hét éves, a két legfiatalabb pedig négy hónapos.