Angelina Jolie örökre lázadó marad

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie, saját bevallása szerint mindig is egy tetovált punk marad - de lázadó énjét anyaként sem szégyelli, zűrös múltjáért nem kér bocsánatot. A Harper Bazaarnak adott interjújában az Oscar-díjas színésznő elmondta: bár gyermekeit óvja az erőszaktól, nem rejtegeti előlük, milyen is a világ valójában.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie, Oscar-díjas színésznő azt vallja: szülői szerepe ellenére lázadó múltja mindig lénye része marad. A filmsztár zűrös múltjával kapcsolatban gyakran kerülnek szóba kések, tetoválások és biszexuális románcok.

"Nem érzem úgy, hogy bocsánatot kellene kérnem, vagy magyarázkodnom kéne amiatt, aki vagyok. Lélekben mindig is egy tetovált punk gyerek maradok"- nyilatkozta a Harper Bazaar című amerikai lapnak.

A 33 éves színésznő elmondta: csakis vállalható, számára szimpatikus karaktereket alakít a filmvásznon.

"Az általam megszemélyesített egyéniségek olyan nők, akikkel szívesen találkoznék. Azokban a szerepekben, amelyeket eljátszom - még ha elég ostobácskák is, mint a Tomb Raider Lara Croftja - van valami, ami örömet okozhat a lányaimnak, ha majd egyszer megnézik a filmeket "- mondta a színésznő, aki legújabb, Elcserélt életek című filmjében egy elrabolt gyermek édesanyját alakítja.

A híresség és párja, Brad Pitt mindig elmagyarázzák gyermekeiknek, mi a különbség a filmvásznon látható jelenetek és a valóság között.

"Hagyom, hogy a gyerekeink videojátékokkal, játékkatonákkal játszanak. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vesszük komolyan az erőszakot és a háborút, viszont nem rejtjük véka alá létezésüket. Elmondjuk a srácainknak, hogy apa és anya csak szerepeket játszanak ezekben a filmekben, azonban a világban a halál és az erőszak valós dolgok"- tette hozzá Jolie, aki azt is elmesélte, hogy nemrégen vásárolt hétéves fiának, Maddoxnak néhány kést.