Madonna a munkába menekül

Vágólapra másolva!
Madonna amerikai énekesnő először beszélt a válásáról: egy interjúban elmondta, hogy bár nagyon szomorú, a munkaterápia jót tesz neki.
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő - aki alig néhány napja vált el férjétől, Guy Ritchie brit filmrendezőtől - a napokban először beszélt a magánéletéről.

"Nagyon szomorú vagyok a magánéletem miatt, de ugyanakkor áldottnak és szerencsésnek érzem magam, amiért van munkám, és azt csinálhatom, amit igazán szeretek" - mondta az 50 éves énekesnő az Associated Pressnek adott interjújában. "A munkaterápia jót tesz nekem. Szönyű lenne, ha nem tudnék mit csinálni egész nap, és csak a válásomon gondolkoznék."

"Egyáltalán nincs kiborulva. Természetesen szomorú, de nem tört össze a szíve. Nagyon jól kezeli a szakítást, és pontosan tudja, hogy semmi értelme nem lenne annak, ha összeomlana" - mondta az énekesnőről a múlt héten az egyik ismerőse a People magazinnak.

Az exférj, Guy Ritchie is a munkában menekült: épp új Sherlock Holmes-ról szóló filmjét forgatja Londonban.

A pár múlt héten vált el hivatalosan, nyolc évig tartó házasság után. Bennfentesek szerint a vagyon nagyobb részét Madonna kapja majd meg, de a megállapodás szerint 70 millió dollárt köteles fizetni a volt férjének. A New York Daily News azt is tudni véli, hogy az énekesnőnek tartásdíjat - havonta harmincezer dollárt - is kell majd fizetnie, még akkor is, ha közösen nevelik tovább a gyerekeket.