Álomesküvőt tervez Salma Hayek

Vágólapra másolva!
Salma Hayek igazi, "mesébe illő" álomesküvőn szeretné kimondani a boldogító igent kedvesének, kislánya apjának, Francois-Henri Pinault üzletembernek - előzetes számítások szerint a lagzi költségei elérhetik a három és fél millió dollárt is.
Vágólapra másolva!

Salma Hayek mexikói származású színésznő igazi álomesküvőn szeretné kimondani a boldogító igent a vőlegényének, Francois-Henri Pinault francia üzletembernek. A National Enquirer magazin értesülései szerint a lagzi költségei akár a 3 és fél millió dollárt is elérhetik, mert Pinault (aki több luxusmárka tulajdonosa) mindent szeretne megadni a kedvesének.

"Egy évig tartott, mire Salma igent mondott a szerelmének, ezért Francois-Henri szeretné minél jobban elkényeztetni őt" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Tulajdonképpen szabad kezet adott Salmának, hogy azt vegyen meg, amit csak szeretne. Salma pedig nem akar fukarkodni, egész életében egy mesebeli esküvőről álmodott."

Bennfentesek szerint a színésznő már meg is rendelte a ruháját Nicolas Ghesquiere-től - az esküvői öltözék becsült ára félmillió dollár; a pár kislánya, Valentina Paloma is saját "estélyit" kap, amely a pletykák szerint 50 000 dollárba kerül majd.

Az esküvőt várhatóan jövő tavasszal tartják, St. Tropez közelében. Hayek és Pinault 400 vendéget hívott meg, akik legalább egy hétig buliznak majd együtt a párral. Bennfentesek szerint a színésznő már a menüt is megtervezte: kaviár, friss homár és a legdrágább kobe marhahús várja majd a vendégeket.

"Nem hiszem, hogy látott már ilyen esküvőt a világ" - folytatta a bennfentes. "Csak az ételek és az italok ára túllépi az egymillió dollárt, ráadásul Salma és Francois-Henri Pinault egy hétemeletes esküvői tortát is rendeltek, amely közel 100 000 dollárba kerül majd."