Vágólapra másolva!
A Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval, ezért indulatossá válhatunk, de szexuális vágyaink is felerősödhetnek. Később a Hold trigonba kerül a Nappal, ezért a vigasztalást kedvesünknél, házastársunknál keressük.  
Vágólapra másolva!

Délelőtt a Hold trigonban áll a Merkúr bolygóval. A konstellációhoz nehéz fényszögekkel csatlakozik a Vénusz, valamint az Uránusz-Mars együttállás. Igazán érdemes most elgondolkodnunk azon, hogy a hétköznapokban, kapcsolatainkban hol, és mely ponton követünk el sorozatos hibákat. Miből erednek félreértéseink? Hol gyökereznek konfliktusaink? Elég jól kommunikálunk, amikor másokkal kapcsolatot teremtünk? Hétköznapi szinten megélhetjük, hogy egyáltalán nem értjük meg egymást másokkal.

A Hold a Szűz csillagjegyben halad. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés, vagy éppen az ellenkezője a hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos vizet. Ha hasunkat megmasszírozzuk egy kicsit - mindig jobbról balra haladva, hiszen a vastagbélben ez az étel természetes útja - sokat segíthetünk a problémán. Ruházatunk sárga színe is feloldhatja a panasz súlyosságát.

A hasmenésre hajlamos emberek viszont ne túl gyakran viseljenek sárga ruházatot. A túl fűszeres ételeket, pedig mindig kerüljék el. Szellemi szinten pedig gondolkodjunk el azon, hogy vajon mitől szeretnénk minél előbb megszabadulni?