Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Szűzben jár, kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Szűzben jár. Ennek a jegynek hatására idegesebbek, feszültebbek és szorongóbbak lehetünk, mint más napokon. Nem nagyon bízunk a saját képességeinkben, és örömmel vesszük, ha mások (finoman) segítenek nekünk utasításokkal vagy tanácsokkal. Érdemes kihasználnunk a színek adta lehetőségeket, hogy kiegyensúlyozottabbá tegyük az életünket. A Szűz jegyéhez a barnás árnyalatok, a homok és a természet színei állnak a legközelebb. Ezek a színek segíthetnek, ha idegesek vagyunk és a lelkiállapotunk túlfeszített, mert lenyugtatnak, stabilizálnak, és "visszarángatnak" minket a földre, ha esetleg túlságosan rózsaszínben látnánk a világot. A barna szín segít a hiperaktivitás, az idegesség legyőzésében is, de ha túlságosan sokat alkalmazzuk vagy túl sok barna ruhát viselünk, az rideggé, nyersssé tehet minket. Inkább csak egy-egy földszínű kiegészítővel dobjuk fel a külsőnket.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.