Colin Farrell a Ralph Lauren-divatház új arca

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A legendás divattervező állítólag Farrell nagy sikerű filmjének, A fülké-nek (Phone Booth) a premierjén figyelt fel a macsó külsejű fiatal színészre, és azonnal beléhasított a felismerés, hogy megtalálta új reklámkampányának főszereplőjét.
A színész egyik jó barátja szerint Ralphot azonnal levette a lábáról az, ahogy Colin kinéz, hogy ő a ruháinak tökéletes közvetítője. A premier után beszélgettek egy kicsit, ahol a reklámkampány is szóba került, aminek hallatán Colin egy kicsit meglepődött, de úgy látszik, már hozzászokott a gondolathoz.
A 3,2 milliós szerződés révén valószínűleg nem volt nehéz ez a hozzászokás, és a busás fájdalomdíj minden bizonnyal a szerződés azon pontját is ellensúlyozza Farrell szemében, melynek értelmében a kifutókon is fel kell lépnie.

A dublini születésű 27 éves sztár pályája a közelmúltban meredeken emelkedett a magasba: a legutóbbi három filmje mind szépszámú közönséget vonzott a mozikba. A magánéletében is fordulat várható: idén fog megszületni első gyermeke.