Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Anyák napi varázslat

Vágólapra másolva!
Egy olvasónk Lyn de Garához fordult kérésével: szerette volna, édesanyja Lyn segítségével éveket fiatalodott volna - anyák napja alkalmából. Lyn teljesítette a kívánságát, amiről a sminkszobában készült fotók is tanúskodnak.
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara különleges tanfolyamairól!

"Újra eljött a tavasz, a természet új ruhába öltözött. Mindjárt vasárnap, az orgona is kivirágzott anyák napja alkalmából. A rohanó napokat egy pillanatra meg kell állítani! Édesanyám felköszöntése nem maradhat el! El voltam havazva saját gondjaimmal, és e szép ünnep közeledte ébresztett rá, hogy édesanyám törődésének köszönhetem, hogy meg tudom állni a helyem a mindennapokban. Most rajtam a sor viszonozni a sok kedvességét, figyelmességét, támogatását. Szeretném, hogy e napon úgy érezze magát, mint egy királynő."

Forrás: Lyn de Gara
Forrás: Lyn de Gara
Anya és lánya smink nélkül... és Lyn sminkjében

Ezt a kívánságot örömmel teljesítettük. A frissítő, fiatalító smink titkait most veletek is megosztjuk.

Az édesanya orcájára a tavasz vidám színeit varázsoltuk. A sápadtság helyébe alapozóval a napsugár barnaságát idéztük. Az alapozó egyben hidratálta a bőrt, a sötét gödröket a szem alól eltüntette. A pirosítás az orcának meleg hatást kölcsönzött.

A szem mandula alakját mattos sötétzöld árnyalatú szemceruzával emeltük ki. Így a fáradt szemek újra feléledtek és csillognak.

A szempilla szempilladúsító festékkel való kifestése, göndörítése a szemet kinyitotta, még igézőbbé változtatta.

Forrás: Lyn de Gara
Forrás: Lyn de Gara

A szemöldök formáját a szemöldöknél egy árnyalattal világosabb színnel alakítottuk ki.

Az ajkakat hússzínű kontúrceruzával kiemeltük, és az ajkak színénél egy árnyalattal sötétebb szájfénnyel üdére festettük.

És ami a hajat illeti, a frufrut fellazítottuk, hogy a homlok is előtűnjön, és enyhe tupírral megemeltük a hajtincseket.

A teljes átalakításhoz egy új kiegészítő, egy vidám színű felsőt választottunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről