A legjobban öltözött férfiak listája

Vágólapra másolva!
Nemrégiben Snoop Dogg oldalán feltűnt egy fiatal, tehetséges rapper, aki hamarosan szólóban is igen nagy sikereket ért el a tengeren túlon. Pharrell Williams nem csak tehetségével hódította meg a világot, hanem ruhatára is elismerést kapott: ő lett az év legjobban öltözött férfija. De jól öltözött férfiak listáján szerepel még Jay-Z, Bill Clinton, Jake Gyllenhaal, Jud Law és George Clooney is.
Vágólapra másolva!

Már P. Diddy, Jay-Z és Snoop Dogg is bebizonyította, hogy a rapperek divatja rég nem a hátracsapott baseballsapkáról, a színes sportdzsekikről és a lógós bőnadrágokról szól, és most egy ifjú tehetség is belépett a sorba, Pharrell Williams ugyanis a világ legjobban öltözött férfija lett az Esquire magazin nemrégiben közzétett listája szerint.

Pharrell Williamst meglepte a hír, mert saját bevallása szerint sosem törekedett arra, hogy megfeleljen a divatnak. "Ez csak a kényelemről és a lazaságról szól. Sosem hittem volna, hogy vannak olyan emberek, akik szerint én vagyok a legjobban öltözködő férfi. Nem úgy indulok el otthonról, hogy ma én leszek az, aki mindenkinél dögösebb, a ruhák választása is csak ösztönösen történik" - nyilatkozta Williams, amikor megtudta, hogy az Esquire őt választotta a legjobban öltözködő hírességnek.

A magazin szerkesztői és divatszakemberek által összeállított listán a tavalyi győztes Andre 3000 - akit az Outkast nevű zenekarból ismerhet a nagyérdemű - most csak az ötödik helyen végzett, és a külsejére igen sokat adó Jay-Z is csak a tizedik helyre futott be. Persze más stílus is helyet kapott a listán, a Coldplay frontembere, Chris Martin a 19. lett, Alex Kapranos pedig a kilencedik helyet kapta.

A zenészek mellett a színészek és közéleti személyiségek is bekerültek a legjobban öltözött férfiak közé. Olyan nevek találhatóak még az Esquire listáján, mint Bill Clinton, Kofi Annan, Junichiro Koizumi (Japán miniszterelnöke), Matt Lauer, Donald Trump (TV-s műsorvezetők), Adam Scott (golfozó), a színészek közül pedig Jake Gyllenhaal, Jude Law, George Clooney, Josh Lucas, Luke Wilson, és Paul Bettany.