Új ékszerkollekciót tervezett Elizabeth Taylor

Vágólapra másolva!
Új ékszerkollekciót tervezett egy exkluzív Beverly Hills-i üzlet számára Elizabeth Taylor amerikai színésznő - a különleges darabokat az "álmai" inspirálták.
Vágólapra másolva!

Elizabeth Taylor amerikai színésznő - aki mindig is híres volt különleges ékszergyűjteményéről - újabb kollekciót tervezett, ezúttal egy exkluzív Beverly Hills-i üzletház, a Geary's számára.

A most 75 éves színésznő korábban már piacra dobott egy, a nevével fémjelzett ékszerkollekciót, House of Taylor márkanév alatt, de korábban tervezett már egyedi ékszereket egy jótékonysági árverésre is.

"Az álmaim inspirálták ezeket az ékszereket. Mikor álmodok, szinte látom magam előtt ezeket a csodás tárgyakat, és amikor felébredek, csak le kell rajzolnom őket" - nyilatkozta a kollekció bemutatóján Taylor.

Taylor ékszergyűjteményét a harmadik legértékesebbnek tartják a világon: a színésznő birtokában van többek között a 33 karátos Krupp-gyémánt és a csepp alakú, 69 karátos Taylor-Burton gyémánt is. A Nem félünk a farkastól főszereplőnője élete nagy szerelmétől, Richard Burtontől kapta a La Peregrina néven ismert, 200 grammos gyöngyöt is. A színésznő könyvet is írt az ékszereiről, Szerelmi affér címen.