Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Orgazmus-fitnesz a divat a brit fővárosban

Vágólapra másolva!
Egy londoni fitneszedző kifejlesztett egy új edzési tervet, amely garantálja, hogy növekszik a résztvevők orgazmusainak intenzitása, gyakorisága és minősége. A The Shag Workout névre keresztelt edzési stílus a Gymbox fitneszteremben indította útjára Richard Hilton edző, aki az edzőtermet is létrehozta.
Vágólapra másolva!

Néhány résztvevő máris arról számolt be, hogy a tesztfoglalkozások alatt elérték a csúcspontot. A foglalkozásoknak három fontos célja van: szexuális technikákat alakít ki, önbizalmat és állóképességet fejleszt.
A Gymbox szóvivője elmondta: - "Amint a gátlások csökkentek és a specifikus izomcsoportok ellazultak, a tesztórák résztvevőinek negyede arról számolt be, hogy hosszú ideig tartó és régóta óhajtott többszörös orgazmusban volt részük, először életükben." Hozzátette, hogy az összes résztvevő arról számolt be, hogy szexuális életük szebbé vált, állóképességük javult.

Az edzés relaxációs és meditációs feladatokat foglal magába, majd vizualizációs technikák tanulása következik, amelyek segítenek kialakítani különböző tantrikus szexuális tudásanyagot. Minden héten más-más tantrikus szexuális technikával foglalkoznak. Később az "óceán mozgása" elnevezésű aerobikóra következik, amely alatt a test különböző részeire edzenek, különösen azokra, amelyek a szexuális együttlétek alatti mozgásban játszanak szerepet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről