Kylie tizenévest játszik a Pomádé folytatásában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Kylie 18 éves csitrit játszik, pedig túl van a harmincon

A film a szembenálló csoportok új találkozásáról szól: a "Rózsaszín Hölgyek" és a "T-Madarak" újra összetalálkoznak húsz évvel azután, hogy befejezték tanulmányaikat a Rydell középiskolában. John és Olivia újra eljátsszák a rosszfiú Danny és a szende Sandy igaz szerelmét: tizennyolc éves rakoncátlan lánygyermeküket pedig Kylie Minogue - aki a való életben már a harmincon is túl van játssza - írja a Daily Express.

A film készítői szemmel láthatólag minden áron Kylie-t akarták, és ebben a színésznő életkora sem akadályozhatta meg őket. Olyannyira nem, hogy Kylie a 19 éves Holly Valance popénekesnő - amúgy földije - orra elől halászta el a szerepet.

Grease-honlaphttp://www.greasemovie.com/index_toc.htmlKylie Minogue honlapjahttp://www.kylie.comHolly Valance énekesnő honlapjahttp://www.hollyvalance.net/

Ez a film a Pomádé-sorozat harmadik darabja lesz: 1982-ben ugyanis már elkészítették a folytatást, melyben Michelle Pfeiffer játszott - ez az alkotás azonban nem vonult be a filmes köztudatba. A harmadik rész ötlete akkor merült fel, amikor az N'Sync együttes 2000-ben bejelentette, hogy Britney Spears-szel elkészíti a folytatást - az ő ötletük azonban a forgatókönyv körüli vitákon elbukott.