Károly herceg kozmetikai kollekciót tervez

Vágólapra másolva!
Károly herceg azt tervezi, hogy útjára bocsátja kizárólag természetes összetevőkből készülő kozmetikai termékeit. Az egyelőre név nélküli termékcsalád, amelyet a felkapott brit fodrász, Daniel Galvin segítségével hoznak létre, samponokból, balzsamokból, hidratálókból és dezodorokból fog állni.
Vágólapra másolva!

A kozmetikai termékcsaládot a már meglévő organikus élelmiszercsaláddal együtt fogják árulni majd, amelynek neve Prince's Duchy Originals. A cég igazgatójának, Belinda Goodingnak előzetes számításai szerint a termékcsalád olyannyira sikeres lesz, hogy rekord 35 millió fontos bevételt fog generálni a cég számára.
A termékek eladásából származó bevétel minden egyes pennyje Károly herceg jótékonysági alapítványának számlájára fog befolyni.

A herceg maga választotta ki az első pár illatot Camilla Parker Bowles segítségével; egy citromosat, egy rózsaillatot és egy mandarinillatot, melyek a nő kozmetikumok jellegét fogják meghatározni. A The Sunday Times cikke szerint azt még nem sikerült a hercegnek eldöntenie, hogy a férfikozmetikumok milyen illatúak legyenek.