Letagadják valós életkorukat a hírességek

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, az öregedéstől rettegő sztároknak, különösen a hölgyeknek rendszeresen meggyűlik a baja az életrajzíróikkal, de még inkább az életkorukat feketén-fehéren felfedő adatbázisokkal. Irene Cara, aki 24 évvel ezelőtt a Fame, azaz Hírnév című filmmusicalben azt ígérte, hogy örökké élni fog, igyekszik eleget tenni fogadalmának, mégpedig valódi életkora eltitkolásával.
Vágólapra másolva!

A 40-45 év körüli Cara, akinek valódi neve Irene Escalera a legjobb példája a sztáruniverzumban eluralkodott életkor-kozmetikázásoknak. - "Senki sem olyan érzékeny az életkorára, mint Irene" - nyilatkozta a színésznő sajtófelelőse, Bernie Roswig, aki nemrég kért meg egy sajtóorgánumot, amely 1959-re datálta Cara születését, hogy korrigálja azt 1964-re, ugyanis Cara váltig állítja, hogy 1964. március 18-án született. Ezzel szemben a lakóhelye szerint illetékes floridai választói jegyzékben az szerepel, hogy 1959. március 18-án látta meg a napvilágot. A színésznő tehát egy jó fél évtizedet szépített a korán. Cara nem volt hajlandó az ügyet kommentálni.

Az életkor kozmetikázása teljesen rendjén való lenne a hírességek világában, Dale Olson életrajzíró is rendszeresen megszépíti a sztárok életkorát: - "Nincs ezzel semmi baj, csak az ügyfeleim kívánságának teszek eleget. Manapság ez kényesebb téma, mint valaha. A mi társadalmunk annyira az életkorral és az öregedéssel van elfoglalva."

Rossznyelvek azt beszélik, hogy Catherine Zeta-Jones is idősebb a koránál néhány évvel. - "Ha öregebbnek nézek ki, akkor sajnálom, de tudják ez az érettséggel jár együtt. Ha az emberek azt akarják gondolni, hogy öregnek nézek ki, akkor ezzel nincs mit tenni. Idén leszek 35 éves "- nyilatkozta a vitát rövidre zárva Zeta-Jones.