Terry Black kozmikus utazása

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Danika már huszonkét hónapos és ha valamit akar tőlem, akkor Apucikának hív. Azt a szót, hogy "anya" nem is ismeri - mesélte Anettka kollegája. - Danit minden érdekli, mindent utánoz, de amúgy nyugodt gyerek. A Jóisten szeret minket, Danika nem idegesít, nem készít ki. Picit eleven, mivel az utánozós korszakban van. Itt van Brigi, a nagy barátnője, néha csak vele tudom kicsalogatni a szabadba.

- Auth Csillával, Konta Barbarával és Halász Gáborral egy színházban fogunk játszani. A darabban én leszek Gábor anyukája - mesélte Terry Black. - Nagy Miklós a színház főrendezője, ez az ő ötlete volt. Amúgy én főiskolát végzett ember vagyok. Három évet végeztem el itthon musical-szakon, majd disszidáltam és Németországban fejeztem be tanulmányaimat. Ott rögtön a kabaré világába csöppentem, majd a könnyűzene felé tolódtam. Amúgy Kecskeméten is játszottam.

A transzvesztita művész eldicsekedett azzal, hogy rövidesen maxi CD-je jelenik meg itthon, "Egy nap a világ" címmel. Ezen régi slágereket dolgoz majd fel kicsit modernebb hangzással.

- Nem ez lesz az első zenei próbálkozásom, Németországban már megjelent négy-öt anyagom - kommentálta az örökbefogadási botrány során elhíresült exhibicionista művész, majd Elton Johnnal való találkozásáról mesélt: - Csak én kaptam tőle audienciát, más magyar sztár nem találkozhatott Eltonnal. Nekem egy bulvárlap összehozta a randevút, mivel az űrbe megyek és részben Elton John is beszáll a finanszírozásba. Én lepődtem meg legjobban, mikor megérkezése napján a laptól felhívtak, hogy "ekkor és ekkor a szálló halljában." Korábban persze levélben egyeztettünk, hogy ha Pestre jön, összefutunk. Amúgy nekem van egy AIDS-alapítványom, ezt Elton John már korábban támogatta.