Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az argentin foci nagy híve cseppet sem bánta, hogy épp a Borsodi Szépe választásra érkezett bikinis nők vették körbe, elismerően mustrálgatta a mutatós lányokat, majd arról filozofált, hogy punkzenekaroknál ilyen jó csajok nem szoktak táncolni. - Mert összeáll egy új, hobbi-formáció, punkzenét fogunk játszani, pár régi haverral, meg a TNT gitárosával. Persze attól még a Kartel és a TNT megy tovább, ezt a bandát csak magunknak találtuk ki, annyira, hogy háttal állunk majd a közönségnek, ha színpadra kerülünk.

- Kukás akartam lenni sokáig, nagyon vonzott a pálya - mesélt gyermekkori álmairól a jégkorong nagy híve, múltba révedő tekintetel. - Hét-nyolc évesen ott álltam kint az erkélyen és lenyűgözött a fiúk munkája. Lazán görgette a pali a kukákat, visszatette, majd felpattant a kukáskocsira és csak hanyagul füttyentett: "Pityu, mehet!" Na, én az akartam lenni, aki hanyagul görgeti a kukát, majd vidáman füttyent. De zenész is akartam lenni és ez legalább megvalósult.

- Női ideál? Minél gömbölyűbb valaki, annál jobb. Ilyen legyen, mint ez a kókuszdió! - mutatott az asztalon heverő gyümölcsre, majd vidáman nekiállt összeállítani álmai nőjét: két nagy alma szimbolizálta a női melleket, majd közéjük biggyesztett egy méretes banánt: - Ez meg én vagyok, egy átmulatott éjszaka után.

A mélyinterjúnak nemigen nevezhető beszélgetés során a tévénéző roppant hasznos információkhoz juthatott még: kiderült, hogy a hazai rap fenegyereke utálja a tökfőzeléket, de "csípi" a latin konyhát és a Big Mac-et, továbbá az is kiderült, hogy a török nyaralás során azért kellett hamarabb távozniuk, mert förtelmes rendetlenséget csaptak a szállodában.