Újra tombol a liget - nyerj jegyet!

Vágólapra másolva!
November hatodikán, szombaton ismét lehet áldozni a basszus és a break oltárán az Olof Palme-házban: egyszerre négy brit lemezlovas érkezik. Öt olvasónk ingyen juthat be a partyra.
Vágólapra másolva!

A soron következő Nowsound versus Chew The Fat! két húzóneve a dobbasszus terén Fierce és Wildchild lesz. Előbbit nem szükséges bemutatni, nem ez az első alkalom, hogy benéz hozzánk: a főleg a Virus kiadónál producerkedő Fierce-t a Nowsound sorozat keretében már hallhatták lelkesen ugrabugráló honfitársaink. Szettjei dinamikusak és sokoldalúak, a legsötétebb basszusoktól a lágy liquid-zenékig.

Wildchild neve valószínűleg nem cseng ennyire ismerősen, ezért segítünk: egy női dj-ről van szó, de semmi köze Niki Beluccihoz, még ha nagyon hasonlít is hozzá. Emma Weaver még 1994-ben kezdte pályafutását a híres kalózrádió, a Kool Fm első női rezidenseként, majd a jungle aranykora alatt lett ismert, rendszeresen játszott a jelentősebb rendezvényeken, majd saját labelt alapított Wildstyle néven.

A breakbeat-teremben Paul Arnold rágja majd a zsírt. A brit dj már szeptemberben hivatalos volt az Olof Palme-házba, de akkor egy baleset meggátolta abban, hogy eljöjjön lemezeket dobálni.

Forrás: [origo]
Fierce

A fatesek másik húzóneve PMT, azaz Will Brunner lesz, aki a legendás Trafalgar nevű zenekar tagjaként kezdte zenei pályafutását. 1993-ban valószínűleg a kiváló német rendező, Werner Herzog filmjének hatására választotta a Fata Morganát művésznévnek, majd miután megalapozta hírnevét, PMT-nek kezdte hívatni magát. Újabban négynegyedes dobokkal operál, ténykedésében még Adam FreelandMarine Parade-je is lát fantáziát. Utolsóként megjelent trackje, az I Love You zenei profizmusról és tehetségről árulkodik; precedens nélküli négynegyed-break szett várható tőle.