Szivárványszínű Madonna - áprilisi Freee

Vágólapra másolva!
Megjelent az április Freee, benne a magazin citrom-díjának győzteseivel, Madonna riporttal és Johaness Heil portréval. 
Vágólapra másolva!

A címlapon aléló Madonna már nem csitri, a róla írt riportból megtudjuk azt is, hogyan lett popdívává. További csajszlikkal találkozunk a Freeeben a Hölgyek a pult mögött című cikkben. Ehhez az anyaghoz kapcsolódik a körkérdés is (Jobbak -e a női dj-k?). Persze ebbe számba is kerül diszkócica, a hónap partylánya, Füle Enikő.

Tovább lapozva portrét olvashatunk Johaness Heillel, a fiatal német dj-producerrel, akiről korábban Sven Vath is pozitívan nyilatkozott. A hazai interjúban ezúttal Andrewboyt faggatja a lap munkatársa. Megnyilatkozik még Napsugar, a németországi magyar dj egy rövid beszélgetésben, Tom a Hawk a dj-lak rovatban, dj Grabovski pedig, mobiljában barangol.

Most is a hírekkel nyit a lap, majd a Freee-citromdíjról olvashatunk összefoglalót. Kömlődi Ferenc szokásos rovatai is jelentkeznek. A Digitkultúra ezúttal Életjáték címmel, egy másik játékkal a focival kapcsolatban pedig az EB-selejtezők sorsolását boncolgatja a jeles szerző. Josh Testőr rovata már a közelgő húsvétra kacsint Nyulam - Bulám írásában.

Az extrém sportok közül ezúttal a Moutainboarddal ismerkedhetünk meg. Az autótesztben a Nissan Micra és az Audi A3-asról találunk írást. Ismét megtudunk egyet-mást az elektronikus zenei kütyükről és a szcéna a hangszereinek történetéről is.

DVD-ajánló is akad a Dj Luca - Live at Hardhouse-ról. A mozival kapcsolatban aztán, az Oscar-díj kerül terítékre. A legendás mixalbumok közül a Fine Audio Recordings darabjairól kapunk információkat a Freetől.

A ciki sorozatban még mindig a kilencvenes évek kazettáinál tartunk, pontosan a Brooklyn Bounce-nál meg a 2 Unlimitednél. A party.[origo].hu két oldalára az új Anima Sound System albumról szóló anyagunk került.

Peter Poppara