Királykutya és punkmajom - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Csütörtöki felhúzás, pénteki pörgés, szombati megmondás - erre kell számítani a hétvégén. Nevekre lefordítva: Kozma Orsi, Riszaklub, Dän Von Schulz és dj-iskolásai, Roland Klinkenberg, Rex The Dog, Bladerunnaz és Lords Of The Underground.
Vágólapra másolva!

A partyélet szerencsére jobbára mentes a Valentin-napi eseményektől, nem kell tehát attól félnünk, hogy a dj-pult mögól előlépve szívecskés lufik formájában szeretet erőltetnek ránk, mindenki megelégszik azzal, amit ad és kap.

A Cökxpőn Ambient Café, például, lányokat és fiúkat is ad csütörtökre. A "sextett" a Kozma Orsi, Cseke Gábor duóból, továbbá Harcsa Veronika Quartetből áll majd.

Az Üllői úti K2 friss sorozata, a Redrum nagy valószínűséggel még messzebb kerül a február 14-i kötelező körtől, nem is szólva a Vox Caféban amolyan No Man's Land-hangulatot szító Riszaklubról.

Végzős vonzalom

Pénteken a Liszt Ferenc téri Barokkóban a party.[origo].hu és Dän Von Schulz dj-iskolájának első végzősei állnak majd a lemezjátszók mögé, a remélhetőleg jól sikerült vizsga után.

"Nem tudom, mit fognak játszani a srácok pénteken a Barokkóban, de megbízom bennük, nem kell előre megkérdeznem, mivel rukkolnak elő"- így az osztályfőnök. A szakma régi harcosa bizonyára tudja, mit beszél, elvégre kevés olyan felhőtlen pillanat van, mint egy sikeres vizsga utáni.

Mexikó várhat

A zongoraleckéket és gitárriffeket Atari számítógépre cserélő, majd oldalágon sztár-dj-vé avanzsált Roland Klinkenberg pénteken a Tabu Lounge-ban áll be a keverőpultba. Róla annyit, hogy Sasha, John Digweed és Armin van Buuren megsüvegelte a tehetségét, a house és a trance kedvelői pedig ritkán bírálják felül ezt a triumvirátust.

Roland legutóbbi albuma, a Mexico Can Wait a Global Underground égisze alatt jelent meg. A számai vélhetően ismerősen csengenek a partyzóknak, hiszen a világ legismertebb lemezlovasai játsszák őket, és több mixlemezre is felkerültek.

Gödöllő nem várhat, Kecskemét sem

A vissza-visszatérő rendezvények között most a Club Night a soros Gödöllő és Pest megye egyik legszebb szórakozóhelyén, a Club Q-ban. A mostani szombaton Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott dj-je, Bárány Attila áll majd a pultban, de ott lesz Joe Nathan is.

Roland Klinkenberg vs James Holden - Bounce At Nothing

Az Autorun csapat Kecskeméten az AllNightBreakz brigáddal szervez versus-estét. A Vida testvérpár és Marka a Tilos rádió háza tájáról érkezik, az "autósokat" pedig Ethan, Komix és Manuál képviseli a Dandy Music Clubban.