Románia
ÉLŐ
Ukrajna

David Beckham is megszólalt a sorsdöntő tizenegyest hibázó Harry Kane-ről

fbl Horizontal
England's forward #09 Harry Kane reacts after missing a penalty kick during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between England and France at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha, on December 10, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott a franciáktól a katari világbajnokság negyeddöntőjében és kiesett. A meccsen Harry Kane kiegyenlíthetett volna, de a hajrában kihagyott egy tizenegyest. David Beckham is megszólalt a meccs után és elmondta a véleményét Kane-ről.
Vágólapra másolva!

Harry Kane két büntetőt is lőhetett a franciák ellen, de csak az elsőt rúgta be, a másodikat csúnyán a léc fölé vágta. Az angolok így nem tudtak kiegyenlíteni és kiestek, pedig kiharcolhatták volna a hosszabbítást. A Manchester United legendája, David Beckham megvédte a csapatkapitányt, akit egyáltalán nem hibáztat, sőt, igazi vezérnek tart.

Biztosan rossz érzés lesz még egy ideig számukra, de a játékosok, Gareth Southgate szövetségi kapitány és a szurkolók elégedettek lehetnek azzal, amit ez a csapat mutatott. Emelt fővel távozhatnak" - posztolta a közösségi médiában Beckham.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről