Vágólapra másolva!
Nagyon hosszú ideje húzódik Kylian Mbappé Real Madridba szerződésének ügye. Konkrét megállapodás továbbra sincs a felek között, azonban kiderült, hogy a PSG világbajnok sztárja milyen elképesztő feltételek teljesülése esetén hajlandó a spanyol gigászhoz igazolni.

Az utóbbi években szinte minden átigazolási időszakban megjelentek olyan hírek, miszerint Mbappé a Realban folytatja pályafutását, azonban még mindig a Paris Saint-Germain játékosa, bár párizsi szerződése idén nyáron lejár. Január elején a világbajnok csatár sejtelmesen beszélt a jövőjéről, és úgy tűnt, megszületett a megállapodás, nemrég pedig arról érkeztek hírek, hogy pontosan milyen anyagi feltételekkel óhajt Madridba költözni.

Kylian Mbappé hamarosan tényleg a Real Madridba igazol? Forrás: AFP/Sameer Al-Doumy

Kylian Mbappé elképesztő követelései

A Real Madrid állítólag évi 35 millió eurót ajánlott a 25 éves világsztárnak, ám ez az összeg meg sem közelíti a francia válogatott támadó elvárásait, aki a hírek szerint évi 70 millió eurós (mintegy 27 milliárd) fizetést követel magának.

A PSG csatára mindemellett igényt tart további 125 millió eurós bónuszra, amelyet az ötéves szerződés időtartama alatt részletekben kap meg, valamint további 100 milliót is kér az édesanyja részére, aki az ügynökeként tevékenykedik.

A Mbappé-család így több mint 400 millió euróval gazdagodhat, de kérdés, mit szól mindehhez a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez. Ha Mbappé nem hosszabbítaná meg idén nyáron lejáró szerződését a PSG-vel, akkor ingyen igazolhatna a spanyol gigászhoz, ám a Realnak így is alaposan zsebbe kellene nyúlnia, hogy eleget tegyen a játékos követeléseinek.