Vágólapra másolva!
Továbbra is sok találgatás és kérdés övezi, hogy mi történhetett a Hosszú Katinka, Shane Tusup házaspár életében. A Bors péntek reggel arról írt, hogy a háromszoros olimpiai bajnoknő férje saját otthonukban olyan dührohamot kapott, hogy őrjöngeni kezdett, és tört-zúzott.

Az eddigi találgatásokkal ellentétben mégsem egy harmadik fél miatt futhatott zátonyra Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup kapcsolata - írta a lap.

A Bors a családhoz közelálló forrásból úgy értesült, hogy

Shane Tusupra egy minden eddiginél súlyosabb dühroham tört rá. A cikk szerint a 29 éves amerikai edző közös otthonukban tört-zúzott.

Egyesek szerint emiatt kórházba is került, de ezt a lapnak nem erősítette meg Győrffy Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója. Azt is írták, hogy az amerikai szülei az eset után azonnal Magyarországra érkeztek.

Hosszú Katinka családjából továbbra sem áll senki a nyilvánosság elé.

A Bors kereste az olimpiai bajnoknő édesapját, a korábbi válogatott kosárlabdázó Hosszú Istvánt és Katinka nagyapját is. Az ügyhöz azonban ők semmit sem akartak hozzáfűzni.

Amint arról csütörtökön este beszámoltunk, Shane Tusup hosszabb idő után jelentkezett a Facebookon egy nyilvános poszttal.

A közösségi oldalra feltett képen az amerikai úszóedzést tart, de a képen nincs rajta felesége, Hosszú Katinka. Feltűnő az is, hogy a bejegyzés alatt mindössze kilenc követő kommentelt. Egyikük azt írta, hogy

A Bors megkérdezte az egyik gyerek szüleit, tapasztaltak-e bármiféle változást. "Tusup kérdezgette a gyerekektől, milyen volt a karácsony. Mi nem mertük megkérdezni tőle" – mondta az egyik szülő.

- fogalmazott.

A Blikk azt írta, hogy Hosszú Katinka rajongói attól félnek, hogy az olimpiai bajnok úszónő karrierje rámehet a történtekre. Rusz Edit szexuálpszichológus úgy vélekedett, hogy

hosszú távon biztosan nem jó, ha egy pár minden percét együtt tölti.

Egy idő után ebbe bele lehet fáradni, s ilyenkor nehezebb kezelni a konfliktusokat. Az pedig különösen megnehezíti a párkapcsolatot, ha együtt is dolgoznak. Manhalter Dániel, a Promt Média ügyvezetője arról beszélt a lapnak, hogy Shane Tusup a közösségi média felületén próbál bocsánatot kérni a feleségétől.

Shane Tusup őrjöngő rohamot kapott? Fotó: Mudra László - Origo

Hosszú Katinka Facebook-oldalán továbbra is a december 25-én délelőtt posztolt karácsonyi üdvözlet az eddigi utolsó nyilvános bejegyzés.

Figyelemreméltó az is, hogy a bajnoknő legutóbb több mint egy hónapja, november 16-án posztolt olyan képet, amelyen közösen szerepelt amerikai férjével.

A Nemzeti Sport péntek kora reggel, edzés előtt szerette volna megkérdezni Shane Tusupot a történtekről, de az edző nem válaszolt az újságírók kérdéseire. A lap megjegyzi, hogy Tusup nem egy Iron Ladys autóval, hanem bérelt kocsival érkezett a Duna Arénához.

Az ügy további alakulásáról beszámolunk.