Vágólapra másolva!
Halálosan megfenyegették Stollár Fannyt. A fiatal magyar teniszezőnőnek az egyik közösségi oldalon írt ijesztő üzenetet egyik követője – szúrta ki a Blikk.

Az illető az után zúdította dühét a WTA-tornagyőztes teniszezőnőre, hogy a sportoló kiesett a charlestoni salakpályás verseny első fordulójában. A világranglista 126. helyén álló játékos a 78.-ként rangsorolt spanyol Sara Sorribes Tormóval találkozott, akiről 6:0, 6:3-ra kapott ki.

„Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib...ott k...a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz...r.

Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k...a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k...a”

– írta a férfi.

Stollár Fanny nem ijedt meg a fenyegetéstől Forrás: Stollár Fanny Instagram

Stollár ironikusan reagált az üzenetre. Egy nevetős hangulatjel kíséretében azt írta a közösségi oldalán, „szurkolói szeretet”.

Edzője, Juhász Gábor szerint nem egyedi eset, ami a tanítványával történt. Sajnos, elég gyakran előfordul, hogy inzultus éri a teniszezőket az elvakult szimpatizánsok részéről.

– mondta a hazai szövetség sportigazgatója, a Fed-kupa-csapat szövetségi kapitánya a Blikknek.

Stollár számára párosban is az első forduló jelentette a végállomást Charlestonban: az amerikai Sofia Kenin partnereként két játszmában kapott ki a japán Aojama Szuko és a fehérorosz Lidzija Marozava kettősétől.