A Real Madrid négy sztárja is koronavírusos

fbl Horizontal
(From L) Real Madrid's Belgian goalkeeper Thibaut Courtois, Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior and Real Madrid's French forward Karim Benzema participate in a training session at the San Siro stadium, in Milan, on September 14, 2021, on the eve of the UEFA Champions League Group D football match between Inter Milan and Real Madrid in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid négy futballistája is koronavírus-fertőzéssel tért vissza a karácsonyi ünnepekről.

A kapus Thibaut Courtois mellett Vinícius Jr., Federico Valverde és Eduardo Camavinga a négy érintett, áll a klub egymondatos közleményében. A madridi sportlap, a Marca viszont már részleteket is közöl: eszerint mind a négy játékos a karácsonyi szabadsága alatt fertőződött meg.

A belga kapus Dubajban, Vinícius Miamiban, míg Valverde - aki idén április után másodszor betegedett meg - Argentínában töltötte az ünnepet, egyedül Camavinga nem hagyta el Madridot. A Marca információi szerint a madridi játékosok még nem találkoztak egymással, így a négy fertőzött mást biztosan nem fertőzött meg a keretből.

Csütörtökön a keret valamennyi tagjára újabb PCR-teszt vár, amivel megerősítenék, hogy a keddi negatív eredmények helytállóak voltak.

A Real Madrid még így is jobb helyzetben van, mint a nagy rivális Barcelona, ahol az elmúlt napokban már hét játékos tesztje adott pozitív eredményt.