Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool FC vezetőedzője, Jürgen Klopp elárulta, hogy a 2026 nyaráig szóló szerződését nem szeretné meghosszabbítani a Vörösökkel, és akár végleg be is fejezheti az edzősködést utána.

Klopp 2015-ben vette át a Liverpool irányítását, és a csapattal három (köztük egy győztes) Bajnokok Ligája-döntőt is játszott, de van Európai Szuperkupa és klubvilágbajnoki trófeája is, valamint Angliában nyert bajnokságot, FA-kupát, Community Shieldet és Ligakupát is. A tavalyi év sikertelensége után azonban felvetődött a távozása is, és például a német válogatottal is hírbe hozták, ám úgy tűnik, a szezont Klopp-pal kezdi el az immáron Szoboszlai Dominikot is tartalmazó csapat.

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik és Jürgen Klopp legfeljebb három szezonon át dolgozik majd egymással Forrás: liverpoolfc.com

Ugyanakkor az 56 éves német szakember elárulta, hogy szeretné kitölteni a 2026-ig szóló szerződését, azután viszont szünetet tartana a karrierjében – akár véglegeset is.

„2026-ig szól a szerződésem a Liverpoollal, amit szeretnék kitölteni, de aztán

de ki tudja, mit fogok érezni egy év szünet után? Ezért nyitva hagyom az ajtót, de nem fogom örökké csinálni ezt a munkát" – nyilatkozta Klopp, aki majd szeretne pihenni és több időt tölteni a szabadság alatt a családjával.