94. percben kapott góllal bukott a Bayern München

Bayern Munich - Bayer Leverkusen Sports --- Bundesliga soccer Horizontal
15 September 2023, Bavaria, Munich: Soccer: Bundesliga, Bayern Munich - Bayer Leverkusen, Matchday 4, Allianz Arena. Munich's Harry Kane (l) and Munich's Min-Jae Kim react after the match. IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Tom Weller/dpa (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő Bayern München hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a hosszabbításban egyenlítő Bayer Leverkusennel a német labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Mindkét csapat százszázalékosan várta a rangadót, amelynek elején a bajorok nyári igazolása, Harry Kane kezdte meg a gólgyártást. Az angol csatár negyedik Bundesliga-találkozóján negyedszer volt eredményes, azonban a rivális a játékrész közepén egyenlített.

Úgy tűnt, az összecsapást Leon Goretzka dönti el, mert a 86. percben ismét a Bayernt juttatta előnyhöz, a gyógyszergyáriaknak viszont a hátralévő rövid idő ellenére volt még válaszuk, mert argentin világbajnokuk, Exequiel Palacios büntetőből pontot mentett a hosszabbításban.

A döntetlennel már nincs százszázalékos csapat a Bundesligában, de a Bayern, melynek másodedzője Lőw Zsolt, illetve a Bayer is megőrizte veretlenségét, jobb gólkülönbségével utóbbi vezet a müncheni együttes előtt.

Bundesliga, 4. forduló:
Bayern München-Bayer Leverkusen 2-2 (1-1)