A kézi-vb botrányáról beszélnek, nőt vert Conor McGregor, 20 év után váltott Cristiano Ronaldo

fbl Horizontal SPORTS AWARD BUST SIDE BY SIDE
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L), holding his "Best Player of the Year 2018 Award" and Portuguese football agent Jorge Mendes, holding his "Best Agent of the Year 2018 Award" pose during the 10th edition of the Dubai Globe Soccer Awards on January 3, 2019 in Dubai. (Photo by Fabio FERRARI / La Presse / AFP) / Italy OUT - China OUT
Vágólapra másolva!
Kedden rengeteg dolog történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen.

A kézi-vb rendezési botrányaitól hangos a torna, ugyanis a svéd és lengyel rendezésű világbajnokságon, ugyanis a negyeddöntőkből kettőt Stockholmban rendeznek meg,

ez a Magyarország-Dánia (szerda este 18.00 óra) és a Svédország-Egyiptom mérkőzés lesz.

A másik kettőt, a norvég-spanyol és a francia-német csatát a lengyelországi Gdanskban. Kézenfekvő lenne tehát, hogy a svédországi negyeddöntők két továbbjutója az elődöntőben Stockholmban marad, a lengyelországi negyeddöntők két továbbjutója pedig Gdanskban játssza le az elődöntőt, de ennél sokkal bonyolultabb lebonyolítást talált ki az IHF.

Komoly bajba kerülhet a ketrecharcos Conor McGregor, ugyanis a spanyol rendőrség újraindította a vizsgálatot egy nő ügyében, aki azt állítja, hogy az ír UFC-legenda megtámadta őt a luxusjachtján. A nő azzal vádolja az ír ketrecharcost, hogy súlyos sérüléseket okozott neki, miután megrúgta és megütötte, ezért menekülnie kellett a jachtról.

Továbbra is zajlik az élet Crisiano Ronaldo körül is, aki a portugál topmenedzserrel, Jorge Mendessel húsz év után vetett véget a munkakapcsolatnak, most pedig kiderült mit mondott ügynökének az ötszörös aranylabdás klasszis a szaúdi szerződés előtt.

A Bayern München labdarúgócsapata menesztette Toni Tapalovic kapusedzőt, miután az edzői stábon belüli beszélgetéseket kiszivárogtatta a játékosoknak, ráaádsul az úriember Manuel Neuer nagy barátja is, így kérdéses a világbajnok kapus jövője a Bayernnél.

Elindult a magyar fociév is, lejátszották 2023 első NB I-es bajnokiját, melyen a Ferencváros lépett pályára.