Elszegényedett a focilegenda, a társait szidta a fehérvári játékos, Alonso nem kímélte a Ferrarit

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - SUNDERLAND v ARSENAL 2015 ANGLETERRE ARSENAL CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL PREMIER LEAGUE Soccer SPORT SUNDERLAND SQUARE FORMAT wes brown
Wes Brown a Sunderland játékosaként
Vágólapra másolva!
A hét, és egyben április utolsó napján sem unatkoztak a sport szerelmesei, hiszen számos sportágban akadtak emlékezetes történések. Most egy cikkben mutatjuk a legérdekesebbeket!

A 43 éves, korábbi 23-szoros angol válogatott egykori Manchester United-focista, Wes Brown óriási bajba került, és már az autója részleteit sem tudja fizetni. Az MU-ban egykor több mint 200 mérkőzésen pályára lépő védő teljesen lenullázta egykori hatalmas vagyonát, és két bank is csődeljárást kezdeményezett ellene. Az is kiderült, hogy mi okozhatta Brown váratlan csődjét.

Sergio Pérez nyerte a Forma–1-es Azeri Nagydíjat, ezzel 6 pontra megközelítette csapattársát, a Bakuban másodikként végző Max Verstappent. A futam életveszélyes jelenetekkel zárult, majd a versenyt követően a dobogóról leszorult Fernando Alonso keményen kritizálta a Ferrarit.

Pérezt intették le elsőként Bakuban Forrás: AFP/Maxim Shemetov

A kezdőrúgásnál egy 102 éves bácsit bekísérő Dzsudzsák Balázs visszatérése emlékezetes lett, miután a Debrecen hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Fehérvárt. A vendégek focistája, Csongvai Áron nem leplezte a csalódottságát néhány csapattársának a hozzáállása miatt.

Az amerikai női focibajnokság élvonalában a Portland Thorns őrületes körülmények között szerzett egy pontot hazai pályán az Angel City ellen. A 97. percben egy szöglethez az egygólos hátrányban lévő portlandiek kapusa, Bella Bixby is előre ment, és a sarokkal szerzett látványos góljával pontot mentett a csapatának.