Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Nemzeti Sportrádió
Aki a Nemzeti Sportrádiót hallgatja, biztosan nem marad le a legnagyobb hazai és nemzetközi sporteseményekről.
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-Eb nyitónapjával új korszak kezdődött a magyar sportvilágban: elindult a Nemzeti Sportrádió. Budapest vételkörzetében az FM 105.9 frekvencián, országszerte és külföldről pedig mobilalkalmazáson keresztül hallgathatják a rádiót a sport szerelmesei a nap 24 órájában.

Az új közszolgálati sportadó a kiemelten támogatott sportágak mellett további versenysport, para- és szabadidősport eseményekről, utánpótlás mérkőzésekről is közvetít. Aki a Nemzeti Sportrádiót hallgatja, biztosan nem marad le a legnagyobb hazai és nemzetközi sporteseményekről.

A Közép-Európában is egyedülálló közszolgálati rádiós sportcsatorna által – az M4 Sport, a Nemzeti Sport, az nso.hu mellett – mostantól bárhol és bármikor tájékozódhatnak az éteren keresztül is a magyar sportrajongók a legfontosabb sporteseményekről.

Mit kínál hallgatóinak a Nemzeti Sportrádió?

  • Sportesemények a nap 24 órájában: A rádió indulásától folyamatosan élőben tudósít a magyar versenysport kiemelt eseményeiről: idén nyáron a labdarúgó-Európa-bajnokság és az olimpia egyetlen magyar vonatkozású mozzanata sem maradhat kommentár nélkül.
  • Népszerű műsorvezetők: Hallgassa a sportújságírás ismert hangjait, hiszen a mikrofon mögött  Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva, Vass István Zoltán, Szegő Tibor várja többek között a hallgatókat.
  • Színes műsorkínálat: Az élő közvetítések és sporthírek mellett délutáni magazinműsor, podcastok, interjúk, elemzések várják a közönséget.
  • Exkluzív tartalmak: Újjáéled a „körkapcsolás” hagyománya és emellett a hallgatók megismerhetik a közmédia gazdag archívumában kincsként őrzött sportanyagok legjavát.
  • Ikonikus hang: A Nemzeti Sportrádió csatornahangja a legszebben beszélő magyar rádiós, a Kazinczy-díjas Novotny Zoltán lesz.

Legyen részese a magyar sportnak!
Hallgassa a Nemzeti Sportrádiót a 105,9-es frekvencián Budapesten, töltse le az ingyenes Nemzeti Sportrádió mobilalkalmazást, vagy kövesse online a rádió adását itt, vagy itt!

Nemzeti Sportrádió
Az élő közvetítések és sporthírek mellett délutáni magazinműsor, podcastok, interjúk, elemzések várják a közönséget.
Fotó: Nemzeti Sportrádió