Óriási szívességet tett a Barcelona a szegedi kéziseknek - videó

FC Barcelona - KS Vive Kielce Sports Handball (Team) Horizontal HANDBALL CHAMPIONS LEAGUE
19 June 2022, North Rhine-Westphalia, Cologne: Handball: Champions League, FC Barcelona - KS Vive Kielce, final round, final four, final, Lanxess Arena. Barcelona's Domen Makuc (l-r), Aleix Gomez Abello and Malvyn Richardson cheer after the match. Barcelona wins in the sibenmeter throw. Photo: Marius Becker/dpa (Photo by MARIUS BECKER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő Barcelona 28-27-re győzött a szlovén Celje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában.

A hazaiak végig vezettek a mérkőzésen, és még az 57. percben is háromgólos volt az előnyük. A Barcelona 0-0-t követően legközelebb az utolsó percben állt döntetlenre, majd 14 másodperccel a meccs vége előtt Aleix Gomez a győztes gólt is megszerezte.

A szlovén együttesnek még volt lehetősége az egy pont megszerzésére, ám Emil Nielsen bravúrjával a Barcelona két ponttal távozott.

A vendégek sikerével az OTP Bank - Pick Szeged megőrizte a kétpontos előnyét a Celje előtt a B csoport hatodik, még továbbjutást jelentő helyén. A Tisza-partiak csütörtökön fogadják a tavalyi bronzérmes, német THW Kielt, egy győzelemmel pedig bebiztosítanák a helyüket a nyolcaddöntőben.