Brutális tömegverekedés robbant ki Hanga Ádámék meccsén - videó

Real Madrid v Partizan - Turkish Airlines EuroLeague Basketball,Euroleague,sports Horizontal
MADRID, SPAIN - APRIL 27: 01 minutes and 40 seconds before the end of the Turkish Airlines EuroLeague Playoffs Game 2 basketball match between Real Madrid and Partizan at Wizink Center in Madrid, Spain a fight broke out between the players and the match was ended, on April 27, 2023. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Hanga Ádám csapata, a Real Madrid csütörtök este a Partizan Belgrád csapatát fogadta a férfi kosárlabda Euroligában. A meccs végén elszabadultak az indulatok, a két együttes játékosai közt óriási tömegverekedés robbant ki a pályán.

A Nemzeti Sport megírta, hogy 95-80-as Partizan-vezetésnél fulladt káoszba a meccs, ekkor a madridi Sergio Llull és a belgrádi Kevin Punter egy fault után egymásnak esett, majd a többiek is bekapcsolódtak és ritkán látható jelenet játszódott le a parketten.

Egymást ütötték verték a kosarasok, majd a cserepadon ülök is berohantak a pályára

és a biztonságiak is megjelentek, hogy szétválasszák a dulakodó feleket. A Real magyar válogatott játékosa, Hanga Ádám a verekedésben nem vett részt, annak kirobbanásakor a kispadon ült.

A mérkőzést a rendhagyó botrány után félbeszakították, és még nem dőlt el, mi lesz a hátralévő játékidő sorsa, de minden bizonnyal a Partizant nyilvánítják majd győztesnek.