Társoldalunk:

Megalázták a nézőtérről, majd meccs után elsírta magát a japán sztárteniszező - videó

2022.03.14. 14:08

A korábbi világelső Oszaka Naomi könnyek között nyilatkozott, miután két szettben kiesett az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.

A négyszeres Grand Slam-győztes japán játékos az első szettett 6-0-ra veszítette el Veronika Kudermetovával szemben, miután valaki a közönségből obszcén szavakkal sértegette. Oszaka a következő játszmát 6-4-re bukta el, így számára véget ért a torna.

Korábban is kaptam már hasonló szidalmakat a nézőtérről, de akkor nem zavart. Annak idején Venust és Serena Williamst is kifütyülték ezen a tornán, amelyről láttam egy videót nemrég. Azt érdemes megnézni. Nem tudom miért, de folyamatosan ezt láttam a lelki szemeim előtt. Szeretnék gratulálni az ellenfelemnek" - mondta a könnyeivel küzdő játékos a meccs utáni interjújában.

Az Oszakát kérdező riporter azzal próbálta vigasztalni a teniszezőt, hogy az egész közönség a szeretetét fejezte ki iránta, csupán egyetlen ember volt, aki kritikával illette.

A japán sportoló szeptember óta mindössze a harmadik tornáján vett részt, korábban mentális egészségére való tekintettel nem indult versenyeken, és egy ideig a sajtótájékoztatókat is bojkottálta.

Forrás