Vágólapra másolva!
Látványos felvétel készült Nico Hülkenberg renault-s bemutatkozásáról. Ismerős versenyző egy ritkán használt pályán, számára új autóval körözött.

Még bő egy hónapot kell várni arra, hogy megkezdődjön az új F1-es autók tesztelése, de Nico Hülkenberg és a Renault már munkához látott, igaz, egyelőre csupán a tavaly használt RS16-os segítségével. Az enstone-i istálló új pilótája a valenciai épített pályán tette meg első köreit a kanárisárga csapat színeiben.

Egyre gyakoribb, hogy az F1-es hétvégéken kívül szervezett teszteken 360 fokos kamerával örökítik meg a csapatok az eseményeket. Így tett a Renault is, ráadásul a látványos naplemente is kapóra jött nekik, így igen hangulatos videót hoztak össze Hülkenberg – gyaníthatóan – aznapi utolsó köréről.

A teszt célja valószínűleg filmforgatás vagy ismerkedés volt, hiszen Hülkenbergnek a csapatváltás után meg kell ismerkednie közvetlen környezetével, új munkatársaival, és viszonyítási alaphoz kell jutnia az autóval kapcsolatban is, bár a mezőny tagjai az idei szezonra teljesen az alapoktól kezdték újra a fejlesztéseket.

A korlátozott látóterű felvételen egyelőre nem látható, hogy a Renault komoly szponzorral gazdagodott volna, az viszont igen, hogy Hülkenberg tavalyi, neonzöld sisakja az új csapatánál sárgás tónust is kapott, így jobban illeszkedik az autó színösszeállításához, de továbbra is jól megkülönböztethető lesz Jolyon Palmer fejvédőjétől.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!