"Szenvedtem, mint egy kutya" - magát okolja Michael Schumacher volt menedzsere, aki már nem reménykedik

Forma-1, Willi Weber, Michael Schumacher
Seven time drivers champion and Ferrari team advisor Michael Schumacher (R) and his former manager Willi Weber attend the WBA middleweight world championship boxing match between German boxer Felix Sturm and Armenian-born German Khoren Gevor at the Nurburgring racetrack on July 11, 2009 in the western German town of Nurburg. Sturm won the fight on points and remains World Champion. AFP PHOTO / SASCHA SCHUERMANN GERMANY
Vágólapra másolva!
Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber már semmi reményt sem lát arra, hogy egy napon újra találkozik majd a Forma-1 hétszeres világbajnok legendájával.

Idén lesz 10 éves Michael Schumacher tragikus síbalesete

Idén lesz 10 éve, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett Franciaországban, melyet követően hónapokon át kómában feküdt.

Michael Schumacher és Willi Weber nagyon jó kapcsolatot ápoltak Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann

Bár a mélyaltatásból felébresztették, állapotáról azóta sem tudni semmi hivatalosat.

Schumacher F1-es pályafutása nagy részében menedzserére, Willi Weberre támaszkodhatott, a német szakember azonban nem tartozik azok közé, akiknek megengedte a család azt, hogy látogassa a legendás pilótát. Weber most egy interjúban beszélt arról, sajnálja, hogy a baleset után rögtön nem próbálta meg meglátogatni Schumachert - írja az F1vilag.

Willi Weber magát okolja, szenvedett, mint egy kutya

Meg kellett volna látogatnom Michaelt a kórházban" — mondta a most 81 éves Weber a Kölner Express című lapnak. „A baleset után szenvedtem, mint egy kutya. Hihetetlenül mellbe vágott a dolog. Persze az is, hogy

Corinna már semmiféle kapcsolatot nem engedett. De egy ponton eljött az idő, amikor fel kellett szabadítanom magam Michaellel kapcsolatban, el kellett engednem."

Weber hozzátette, még 3-4 évvel később is, ha felismerték az emberek, folyton azt kérdezgették tőle, hogy van Michael.

"Aztán feladtam, hogy megpróbáljam elmagyarázni, az járt a fejemben,

10 év után sincsenek pozitív hírek."