Vágólapra másolva!
Az idei Forma-1-es szezon utolsó futama után a Red Bull és a Mercedes csapatfőnökei, Christian Horner és Toto Wolff vigyorogva ölelgették egymást. A két szakember nemrég elárulta, mi állt a különös pillanat hátterében.

Christian Horner és Toto Wolff furcsa fotója

Az idei szezon utolsó versenye, az Abu-Dzabi Nagydíj után a két rivális csapat, a Red Bull és a Mercedes csapatfőnökei, Christian Horner és Toto Wolff vigyorogva ölelgették egymást. A két szakember találkozásáról természetesen fotó is készült, amely azóta alaposan körbejárta az internetet.

Christian Horner és Toto Wolff furcsa fotójához a Red Bull-főnök felesége is hozzájárult Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel

"Ez akkor készült, amikor kifelé mentünk a paddockból. Összejött egy klassz társaság Mark Mateschitz-cel, az édesanyjával, pár emberrel, akiket jól ismerek.

mesélte a Mercedes főnöke a különös kép történetét.

Horner szexi felesége, a korábbi Spice Girl törte meg a jeget

"Ez egy mókás pillanat volt, mert azt hiszem, a feleségem épp rácsapott a hátsójára, olyan keményen, hogy az szerintem meglephette őt" -

emlékezett vissza az esetre Horner, akinek 2015 óta a felesége a Spice Girls zenekar korábbi énekesnője, Geri Halliwell.

Christian Horner felesége, Geri Halliwell fenékpaskolással köszöntötte a Mercedes főnökét Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel

Horner szerint Wolffal kölcsönösen tisztelik egymást, de a közös fotóba ennél többet nem kell beleképzelni, majd szavait a Mercedes főnöke is megerősítette.

"Barátok? A legutóbbi kézfogásunkra talán 2021-ben került sor, az utolsó verseny előtt. De el kell ismerned az ellenfeled teljesítményét. Tisztelem a Red Bullt az eredményeiért" - idézte az m4sport.hu Wolff szavait.