Életjelet adott magáról a Katarból eltűnt angol válogatott focista

fbl Horizontal
England's defender Ben White (2nd R) takes part in a training session at Al Wakrah SC Stadium in Al Wakrah, south of Doha on November 22, 2022, during the Qatar 2022 World Cup football tournament. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Azok után, hogy Ben White november 30-án elhagyta a katari labdarúgó-világbajnokságon szereplő angol válogatott keretét, visszatért az Arsenal edzéseihez.
Vágólapra másolva!

A 25 éves játékos „személyes okok" miatt távozott Katarból, miután Irán és az Egyesült Államok ellen is csak a kispadon kapott helyet. Mint kiderült,

White rosszul érezte magát az Irán elleni találkozó előtt,

és ezáltal még az amerikaiak ellen sem tudta őt alkalmazni Gareth Southgate szövetségi kapitány.

Azóta azonban nem lehetett tudni a hátvéd hogylétéről: Southgate sem akarta elárulni a részleteket és White sem nyilatkozott.

Így majdnem két hét után először adott magáról életjelet White a közösségi médiában.

Az Arsenal edzésein készült fényképek alapján jól látni, illetve írta is, hogy visszatért a klubjához, és már edzeni is tud.

A Premier League listavezetőjénél alapembernek számító White a londoniakkal kedden egy Milan, szombaton pedig egy Juventus elleni felkészülési mérkőzésen léphet pályára, mielőtt december 26-án folytatódik az angol bajnokság.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!