A megalázott Cristiano Ronaldóról és a szuperszexi szurkolólányokról szólt a szerdai nap

fbl Horizontal
Cristiano Ronaldo sem tudott segíteni a portugál csapaton
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság második elődöntőjében a világbajnok francia válogatott 2-0-ra legyőzte Marokkót, így Argentína ellen védheti meg címét a vasárnapi döntőben, míg a bronzmeccset az észak-afrikaiak a horvátok ellen játsszák szombaton. A vb 25. játéknapján is rengeteg érdekesség történt, a szenzációs mémek, a továbbra is csapatot kereső Cristiano Ronaldo és egy elképesztően szexi marokkói szurkoló voltak a szerdai nap fénypontjai.
Vágólapra másolva!

Továbbra is elképesztően népszerűek a mémek, az argentinok döntőbe jutása után kifejezetten szórakoztató összeállítások készültek Lionel Messiről, a hatalmas mellű horvát szurkolólányról, de még Cristiano Ronaldóról is.

A portugálok ötszörös aranylabdás klasszisa, a Manchester Unitedtől kirúgott Ronaldo még mindig nem talált magának új csapatot, ezért a vb-kiesés után nem nyaralni, vagy pihenni indult, hanem Valdebebasba, a Real Madrid edzőközpontjába, ahol igyekszik egyre jobb formába kerülni.

Cristiano Ronaldo továbbra is csapatot keres magának Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

Nem csak a horvátoknak van szexi szurkolójuk, a marokkóiaknak sem kell szégyenkezniük, ugyanis a dögös Imaan Hammam tökéletes alakjával és elhivatottságával is levette lábáról a válogatott rajongóit.

A Franciaország-Marokkó elődöntő után készült podcast-adásunkat ITT meghallgathatja.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.