Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért viselkedéséért Mario Balotelli. Az Internazionale fiatal csatára a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő után földhöz vágta a mezét, ám mint mondta, ezentúl tisztelni fogja azt.

"Szeretnék elnézést kérni mindazért, amit tettem" - írja nyílt levelében a 19 éves támadó, aki kedden a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt követően a földhöz vágta a mezét. "Amikor pályára léptem, és meghallottam a közönség pfujolását, valamint az edzőm üvöltözését, elvesztettem a fejem."

Az eset után több játékostársa, élen a világbajnok Marco Materazzival az öltözőfolyóson nekiment a magáról megfeledkezett csatárnak.

"Szeretném tisztázni, hogy nem haragszom a szurkolókra, ők mindig kiálltak mellettem. Értük szeretnék mindent megnyerni a csapattal, és tisztelni fogom a mezem" - tette hozzá Balotelli.

A játékos nem csak a szurkolókat idegesítette fel: edzője, José Mourinho keresetlen szavakat üvöltött neki még a mérkőzés közben. A jelenetet megörökítette egy olasz tv-csatorna, amely egyúttal megjutalmazta Balotellit a negatív hősöknek járó Arany Tapír-díjjal.

Közben felmerült, hogy Balotelli bepereli az Intert a keretből való kizárás miatt, de a játékos ügynöke ezt határozottan cáfolta a Tuttosport honlapján.