A Juve elutasította a Chelsea első ajánlatát Higuaínért

Milan v Fiorentina - Serie A AC Milan Milan Milano Serie A Calcio Soccer Italy Calciatore SPORT Italia
Gonzalo Higuain több nagy helyzetet is kihagyott a Frosinone ellen
Vágólapra másolva!
Bár korábban már az argentin támadó is kijelentette, a Chelsea-ben szeretné folytatni pályafutását, angol lapértesülések szerint a londoni és a torinói alakulat egyelőre nem tudott megállapodni az átigazolás feltételeiről.

A Chelsea mindenképpen támadót szeretne igazolni, hiszen Alváro Morata totális melléfogásnak bizonyult. A londoniak edzője, Maurizio Sarri korábban a Napolinál már dolgozott együtt Higuaínnal, ráadásul a csatár gólrekordot döntött a Serie A-ban az irányítása alatt, így nem csoda, ha ragaszkodna hozzá.

Egyelőre nem tudott megállapodni a Juve és a Chelsea a jelenleg az AC Milanban kölcsönben szereplő Gonzalo Higuaínról Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini

A Juve viszont azt szeretné, ha a Chelsea ugyanazt a szerződést kínálná a kölcsönbe adott támadónak mint a Milan, amely egy 32 millió fontos opciós vásárlási jogot is tartalmaz, a Kékek egyelőre azonban csak kölcsönvételt kínáltak, hiszen a klub átigazolási politikája szerint nem vásárolnak 30 év feletti játékost, Higuain pedig decemberben tölöttte be a 31-et.

Hogy szembe megy-e saját elveivel a klub a cél érdekében, vagy esetleg a Valenciától visszatérő Michy Batshuayi lesz az elsőszámú támadó a szezon második felében a Chelsea-nél az hamarosan kiderül. A belga támadót egyébként az Everton és a Crystal Palace is szívesen látná a soraiban, akárcsak a Thierry Henry irányította Monaco, aki a belga válogatottnál már dolgozott együtt a csatárral.