Kikapott az Everton a bajnokságban - videó

fbl Horizontal
West Ham United's English striker Jarrod Bowen (L) vies with Everton's English midfielder Ben Godfrey during the English Premier League football match between Everton and West Ham United at Goodison Park in Liverpool, north west England on January 1, 2021. (Photo by Alex Pantling / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League (PL) 17. fordulójának péntek kora esti mérkőzésén a bajnokságban pontegyenlőség mellett a Leicester mögött a negyedik helyen álló Everton fogadta a 10. West Hamet. A meccs végül 1-0-s West Ham sikerrel ért véget.

Az első félidőben a hazaiaknál volt többet a labda, de a mezőnyfölény ellenére nem tudtak domináns különbséget kialakítani a kapura lövések számában. Mivel gólt egyik csapat sem tudott szerezni, így 0-0-s állásnál mentek el a felek a rövid szünetre.

A második 45 percben az Everton fokozta a nyomást, próbálta belőni a mindent eldöntő gólt, mert három ponttal a bajnoki tabella második helyéig felléphetett volna a PL-ben. Azonban ez végül nem sikerült,sőt, ebben a periódusban a vendégek többször eltalálták a hazai kaput, és a mérkőzés hajrájában Soucek góljával el is döntötték a találkozót.

Tavaly november vége óta nem kapott ki az Everton a bajnokságban, amely ezzel a vereséggel továbbra is a negyedik maradt a tabellán.