A Manchester United edzője a súlyos Liverpool elleni vereség után is bizakodó

2021.10.25. 12:39

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy a csalódást keltő eredmények ellenére hisz magában és folytatja a munkát.

Együttese vasárnap megsemmisítő, 5-0-s vereséget szenvedett otthon a Liverpooltól, ezzel már négymeccsesre nyúlt bajnoki nyeretlenségi sorozata. Az MU kilenc forduló után csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben.

A súlyos vereség tovább rontott Solskjaer amúgy sem stabil helyzetén, a norvég tréner azonban közölte: nincs szándékában távozni.
"Hiszem, hogy egyre közelebb kerülök ahhoz, amit szeretnék elérni a csapattal" - mondta, hozzátéve, hogy ő látja az elvégzett munka eredményét.

Ole Gunnar Solskjaer egyre több kritikát kap a Manchester United teljesítménye miattForrás: AFP/Oli Scarff

"Természetesen az utóbbi időben elért eredmények nem voltak elég jók, és emiatt valószínűleg kétségek merülhetnek fel bárkiben, de nekem erősnek kell maradnom, és hinnem kell abban, amit csinálunk" - folytatta.

Solksjaert 2018 decemberében nevezték ki, de a szebb napokat is megélt patinás együttessel még nem nyert trófeát.

A vasárnapi mérkőzéshez kapcsolódva Cristiano Ronaldo - aki a nyáron tért vissza Manchesterbe - úgy fogalmazott: a szurkolók sokkal többet érdemelnének.
Néha nem olyan eredményt érünk el, amilyenért küzdünk, amilyet szeretnénk. És ez rajtunk múlik, csakis rajtunk, senki más nem hibáztatható ezért - fogalmazott Instagram-oldalán.

A Manchester United szombaton a Tottenham Hotspurrel mérkőzik az angol bajnokságban, majd három nappal később Bajnokok Ligája-meccsre utazik Olaszországba, az Atalantához.

Ajánlataink