Magyar válogatott focistát igazolt az MTK

STIEBER Zoltán
Budapest, 2021. július 22. Kristijan Dobras, a liechtensteini csapat játékosa és az újpesti Stieber Zoltán a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, az Újpest FC - FC Vaduz mérkőzésen Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. július 22-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Az MTK Budapest csapatában folytatja a pályafutását a 26-szoros válogatott Stieber Zoltán.

Stieber Újpesten nevelkedett, majd az Aston Villa utánpótlásában focizott. Később hosszú éveket töltött német csapatoknál. 2017-ben Amerikába, a DC United csapatához igazolt, ahonnan 2019-ben Zalaegerszegre tért haza.

Az újpesti Stieber Zoltán a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában Vaduz ellen Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Stieber Zoltán összesen 14 éven át szerepelt légiósként, a rutinos játékos Újpestről igazolt a Hunária körútra. A ballábas támadó középpályás így ismét együtt dolgozhat korábbi zalaegerszegi edzőjével, Márton Gáborral.

Stieber összesen 26-szor szerepelt a magyar válogatottban, legutóbb 2018-ban lépett pályára a nemzeti csapatban. Ott volt a 2016-os Európa bajnokságon is, Ausztria ellen gólt is szerzett.