12 Bayern-játékos volt egyszerre a pályán, elvehetik a sztárcsapat győzelmét

firo 1.Bundesliga. 2021/2022 Football: Fuvuball: 02.04.2022 SC Freiburg - FC Bayern Mvşnchen Muenchen SC Freiburg - FC Bayern Mvşnchen Muenchen 1st Bundesliga. 2021 spo firo 2022 Horizontal
firo 1.Bundesliga. 2021/2022 Football: Fuvuball: 02.04.2022 SC Freiburg - FC Bayern Mvşnchen Muenchen Thomas Mvşller, half figure, jubilation, cheers, with, and, Kingsley Coman (Photo by Sebastian El-Saqqa / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Bayern München 4-1-re legyőzte a Freiburgot a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. Azonban könnyen lehet, hogy elveszik tőlük a három pontot egy óriási baki miatt.

A találkozó 86. percében Kingsley Coman lecserélését követően még 20 másodpercig a pályán volt és labdához is ért - vette észre az m4sport.hu.

A felvételen jól látható a 11 fekete mezes mezőnyjátékos:

Egyszerre 11 mezőnyjátékos volt a pályán a Bayern Münchenben Forrás: sky/m4sport.hu

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) szabálykönyve szerint a Freiburg egy fellebbezés esetén joggal reménykedhet abban, hogy a három pont gazdát cserél, ugyanis, ahogy a 17. paragrafus negyedik cikkelye írja:

„Ha egy mérkőzés során egy játékos jogosulatlanul volt pályán, az adott játékos csapata 2-0-ra elveszíti a mérkőzést, míg az ellenfél számára 2-0-s győzelmet írnak jóvá."

"A negyedik játékvezető rossz számot mutatott, ezért Coman nem tudta, hogy le kell jönnie. Nyolc vagy kilenc másodpercig így játszottunk. Ez nem befolyásolta a meccset, de azért egy kicsit furcsa. Normális dolog, hogy témát szolgáltat a szurkolóknak" - nyilatkozta Nagelsmann.

A Freiburg vezetőedzője, Christian Streich kijelentette, klubja nem tervezi megóvni a meccset.