Ezúttal nem állt meg hét lőtt gólnál a Fradi női focicsapata

Fradi, női foci, FTC, labdarúgás
A Rangersszel kezd a BL-selejtezőben a Fradi női focicsapata
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Simple Női Liga ötödik fordulójában a Ferencváros 9-0-ra győzte le hazai pályán a MOL Fehérvár FC csapatát, így négy mérkőzés után már harminc rúgott gólnál járnak a címvédő zöld-fehérek. 

A 2-0-s félidőt követően a második játékrészben még inkább rákapcsolt az FTC-Telekom csapata, a kilenc találatot pedig kilenc különböző játékos szerezte, köztük egy fehérvári öngóllal.

A bajnokságban az első három találkozóján egyaránt 7-0-s sikert aratott a Ferencváros, és a Bajnokok Ligája selejtezőjében is – a Glasgow Rangers elleni 3-1-es vereséget követően – a helyosztón a Fradi 7-0-ra nyert a walesi Swansea ellen.

A BL-szereplés miatt a második fordulóból jövő szerdára halasztották az Újpest elleni találkozót, azzal válnak majd teljessé az első öt játéknap eredményei.

A címvédő zöld-fehérekhez hasonlóan a tavalyi döntős és kupagyőztes Győri ETO FC is százszázalékos a bajnokságban: a győrieknek öt meccs alatt 30-1-es a gólaránya, így – legalább szerdáig – a Fradi előtt állnak a bajnokság élén.